Máte holku co se stydí za svou váhu a postavu?

teta Sally je minulost a proto pište seekorce, fundovaně odpovím a poradím :-)

Máte holku co se stydí za svou váhu a postavu?

Příspěvekod Miro v ned 13. čer 2010 21:20:52

ahoj,
Potřeboval bych pomoct. má hokla má krásnou postavu a chce hubnout *03* . Nechci jí v tom bránit aby si nepřipadala že musí dělat co já chci. Ale zase vidina toho že se ráno probudim vedle vychrtlý anorektičky mi vubec nedělá dobře. Nevim jak jí mam říct že nechci aby hubla, že bych naopak chtěl aby trošku přibrala a taky nevim jak jí mam vysvětli že se za své tělo nemá stydět. Nevim jak jí mam dobrovolně přimnět aby přestala řešit jak vypadá a aby se jí to její baculatý tělo třeba začalo i líbit. S timhle mi asi moc lidí neporadí ale stejně sem si řek že se tady zkusim zeptat.
Tak kdybyste se k tomu chtěly nák vijádřit, nebo mi třeba poradit co bych mněl dělat tak budu jenom rád... ;)
Miro

Re: Máte holku co se stydí za svou váhu a postavu?

Příspěvekod electronicpeca v ned 13. čer 2010 23:29:33

Chválit celek, chválit detaily, chválit, omílat pořád dokola... ona to časem vezme za fakt :)
electronicpeca

Příspěvekod Miro v pon 14. čer 2010 0:23:20

no tak o to se snažim pul roku a pořád to ňák nebere.. pořád si myslý o sobě že je ošklivá, ž by mněla bejt hubená jako ostatní holky a já jí i dycky vyprávim o nákejch soutěžích pro oběmnější holky jak tahle se svojí váhou vyhrála tohle, jak jiná zas se svym baculatym tělem vyhrála támhleto. pořád to nák nezabírá a mně už docela dochází fantazie... ale každopádně díky za radu...
Miro

Příspěvekod rennnie v pon 14. čer 2010 8:53:41

No, Miro, otázkou je, z jaké váhy na kolik chce zhubnout. Aneb ze 100 na 60 je trochu nereálné a tak se možná vedle anorektičky neprobudíš :-)
rennnie

Příspěvekod seekorka v pon 14. čer 2010 9:49:39

souhlas s Rennnie, 40kg anorekticka z ni asi nikdy nebude ..i kdyz by to v tuhle chvili byl mozna jeji sen .. - razantne zhubnout.

Nicmene, pokud ma treba tech 100, i v 80 bude urcite oplacana a pro tebe svudna. Zkus i navrhnout, at se napred zacne zpevnovat. Nemusi preci blaznit, ale zpevneni ji neuskodi.
Ja osobne mam radeji plne baculky s pevnejsimi fladiky, nez takove ty traslave (cumim li jak lesba ve sprchach na akvaaerobiku... *19* )
Samý sádlo, samý sádlo, to bude nějaká mazaná rodina...
Aditum nocendi perfido praestat fides.

Je těžké být blbcem, protože konkurence je příliš velká ;-)
seekorka

Re: seekorka a rennnie

Příspěvekod Miro v pon 14. čer 2010 19:50:21

děkuju moc za rady, ale zpevnuje se uz tři mněsíce, to sem ještě docela dobře ukecal. mně je akorát lísto že se chce zbavit toho krásnýho těla. já jí budu mít rád pořád i když bude vážit třeba jen 60 ale mrzí mně že jí nedokážu asi moc dobře motivovat aby se jí to líbilo nebo aby jí to aspoň nevadilo. Problém je že žije ve mněstě kde jí strašně srážej sebevědomí ty hbený holky a ona si pak myslý že musí být taky taková. když byla mladší tak jí to prej nevadilo až pak teprv co se přistěhovala do čech jí začalo vadit že je baculka a ne vychrtlina. prostě jí neumim vysvětlit že je krásná ikdyž jí to pořád dokola omýlám, pořád jí řikám že je sexy ale pořád to nebere...
Miro

Zpět na Poradna tety Helí