???

Někdy za to může zdraví, jindy chuť ...

Re: ???

Příspěvekod Keattynka v ned 13. pro 2009 2:45:15

Tak si to tu pročítám..Já byla extrémní miminko..ale spíše na délku :D Obdivuji svou maminku.
Moje míry byly 64cm 4,120 kg :D Byla jsem prý krásné "už hotové" miminko a musela jsem přeskočit pár nakoupených velikostí oblečků :D
Keattynka

Příspěvekod Nendilka v sob 08. kvě 2010 22:27:32

Na začátek musím zkusit vyjádřit jak moc jsem ráda, že jsem tohle forum narazila...takže asi takhle: *04*
V mé nekonečné hlouposti mě nikdy ani nenapadlo, že by mohlo existovat - ano vím, že existují fóra uplně pro všechny myslitelné (i nemyslitelné) okruhy lidí co jich jen ve vesmítu je, ale prostě mě nikdy nedošlo jak moc je baculatost kolegiální :lol:
V každém případě je to tu osvěžujíci :D

Jak a kdy jsem se stala baculkou? Nevím, ale pravděpodobně za ty dva týdny o které jsem odkládala svůj vlastní porod, pak mě vyhnali páč se mi začala kazit voda a tehdy si moje novorozené já asi řeklo, že když už nic, tak budu aspoň tlustá...jinak si to nedokážu vysvětlit. :?
Celý život dost mimo tabulky, velká ve všech směrech - od narození nejkulaťoulinkaťější, celé dětství (vlastně až do doby prudkého růstů vrstevníků) i zdaleka nejvyšší, a od mých cca 13 jsem stabilně považována za matku svých sourozenců, což už snad taky pomalu přechází. Žádné skokové nárůsty váhy jsem myslím ani nepotkala, ale tím že jsem tlustá od mala a neustále( byť čím dál pomaleji) přibírám bych si toho asi ani moc nevšimla. A navíc jsem si za ta léta vypěstovala schopnost pamatovat si jen zcela přibližnou váhu :D v praxi se to projevuje tím, že když už se jednou za čas zvážím, tak kouknu na váhu srovnám číslo se svou přibližnou představou(většinou se to moc neliší, asi) zjistim jestli je to asi víc nebo asi míň slezu z váhy a už je číslo zapomenuto už je jen ta přibližná představa o mé váze :)
Občas jím, občas nejím, občas žeru a někdy prostě nežeru :lol:
S dietama a hubnutím si hlavu moc nelámu, jistě občas něco takového praktikuju ale sama vím že úplně špatně a zcela neorganizovaně. Ale tak nějak mám zkrátka dost jiných problémů než si všechno ještě komplikovat něcím pro mě tak nepřirozeným a nereálným jako je správná životospráva...Jednou pokud to půjde, až všechno ostatní nějak zpunktuju, snad, ale teď je fakt, že i kdybych shodila polovinu své nynější váhy, tak jsem pořád dost tlustá na to aby mě to štvalo, stále příliš demotivující.

No, tak snad to má hlavu a patu a kdyby nemělo, nechť každý aplikuje jak hlavu, tak i patu, vlastní...

Jsem holt taková asimetrická - ze předu asi metr, ze strany asi metr...jen na výšku asi dva:)
Nehledejte mě v mých snech - utápím se ve skutečnostech.
Nendilka

Příspěvekod Riccione v pon 10. kvě 2010 14:44:16

Nendilka, hezký sloh, sympatický názory. *14*
Riccione

Příspěvekod Nendilka v stř 12. kvě 2010 19:28:34

Riccione píše:Nendilka, hezký sloh, sympatický názory. *14*

:ugeek: to víš...příroda mě holt obdařila :D
Nehledejte mě v mých snech - utápím se ve skutečnostech.
Nendilka

Příspěvekod Smil_Flek_z_Nohavic v stř 12. kvě 2010 22:46:47

Nendilka píše:prostě mě nikdy nedošlo jak moc je baculatost kolegiální :lol:

A né jen kolegiální, je i hezká, přitažlivá a atraktivní *02*
Proto je tu vedle baculek i spousta jejich obdivovatelů *18*
Smil_Flek_z_Nohavic

Předchozí

Zpět na Jak jsem se stala baculkou