Kolegovi behem 7dnu podruhe vybrali auto.
Tak s nim sedim venku u tech "trosek" a cekame na PČR. Oba dva mizernou náladu.
Vyšla sousedka z vedlejšího RD.
S (sousedka):Na koho čekáte a co chcete?!
J (já): na mikoho a nic nechceme. Teda vlastně jo, neviděla jste tu nějaké divné lidi se potloukat?
S: jediný dva divný lidi jste tu vy!
K (kolega) no.. tak to neřeš (na mě)
J: já se jen slušně optala, vykradli nám auto. (úplně opařená, opakovala jsem si, čím jsem ji tak mohla nasrštvat?)
S: Vždycky když vidím tak hezký a mladý lidi jako jste vy dva, tak přesně vím oč tu jde!
J: (netuším o čem mele...)
K: (kouka do nebe a děla že tam není)
J: Ale já se opravdu jen slušně optala, čekáme tu na PČR, protože nám vykradli auto. Tak mě zajímalo zda jste tu někoho neviděla. Nic víc...
S: A co mně je do toho?! Seru na vás! SEru na vsechny, na tuhle ulici a tuhle firmu! Jdete do ..
Dodala bych jen, ze pani byla cca o 7-10let starsi nez my s kolegou, nijak uhledne oblecena a bez toho abych si prisadila, vlasy jako kdyby vstala. Takze ty reci o hezkych mladych lidech nechapu (ackoli kolega ma prdel velkou jak ja)
Doted to nechápu...
Pak prisla postacka, a rikala mi, ze to je smula s autem. Tak jsem odpovedela, ze horsi pocit mam ze sousedky.
Postacka se jen optala z ktere strany sousedky, pokyvala, rekla ze to s ni ma kazdy den a soucitne na me mrkla.
KDybych neudelala pruser firme a nebylo to pred svedkem, tak bych se strasne rada zhadala. Takhle netusim, co jsem provedla...
Mohl by mi to nekdo vysvetlit?